tirsdag, mai 16, 2006

Hipp Hurra!

I morgen er den dagen da norske bloggere skal skrive at "17. Mai er så iiiinmari teit assa".
Huhuei, hvor verden er forutsigbar.

Personlig er dette den dagen i året jeg faktisk blir glad av å høre korpsmusikk(!), og jeg er sikker på at solen titter ned på oss bak skyene.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tror morgendagen kommer til å bli topp, jeg! Særlig siden jeg ikke befinner meg i moderlandet ;-) Så folk kan være så forutsigbare som de vil for min del (enig med deg), de kan da alltids la være å feire om de vil.

Ragnhild sa...

Jeg synes 17. mai var mye gøyere før, da jeg spilte i korps og sånn! Etter fem nasjonaldager i utlandet der det nærmeste feiring var å bli gratulert av norskættede i badebassenget, har jeg egentlig vent meg litt av å gå i tog og spise rømmegrøt. Men når det blir unger - da skal det feires da! :-)

Ullsokk sa...

Bugz: du får finne deg en sånn klubb med ivrige utvandra nordmenn, de er jo mye bedre på 17.mai enn vi noen gang vil bli. Savner man forresten sånne ting når man er utenlands? Har alltid vært hjemme på 17. mai jeg gitt...

Ragnhild: Jeg synes 17.mai ble så mye bedre da jeg slutta i korpset jeg. Det kan ha noe med at jeg var 1.40 høy og bar på en helvetes svær stortromme. ikke så jeg noe på grunn av det svære beistet heller. så når korpset svingte, da svingte sjelden jeg. 17.mai i badebasseng hørtes forresten ikke dumt ut...

Ragnhild sa...

Det er blant de beste 17. mai-ene jeg har hatt! (det bør helst være utendørs varme basseng på island og solskinn, selvsagt :)

Hvalfangeren sa...

Ojojoj! for ikke snakke om alle dei fine jentane som vandrer rundt i Bunad. Å rusle en tur i byen å se på jentene en vakker, solrik sommerdag, kan overhodet ikke sammenlignes med 17.Mai uansett vær!

Ullsokk sa...

japp. til og med jeg snur meg mer etter jenter enn gutter. Jenter er fine, og vi kan ikke no for det... høh høh